RO Study
👤
Ionel82
Ionel82
28-06-2017
Limba română
a fost răspuns
Scrie patru perechi de cuvinte care rimeaza
Răspuns :
Bogdantecuceanu
Bogdantecuceanu
28-06-2017
caine - maine
ploua - noua
Answer Link
Sabinamaria234
Sabinamaria234
28-06-2017
prietenie - familie
care - zare
tine - mine
floare - moare
Succes !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Cate O Propozitie Enuntiativa,interogativa Si Enu Tiativa Exclamativa Cu Sensul Opus Al Urmatoarelor Cuv:posac,au Renuntat,saracie
Indicati Enunturile De Mai Jos In Care Neologismele A Realiza, A Servi, A Viziona Sunt Utilizate Corect: A Realiza: A) De-abia Cand Mi-a Explicat, Am Realizat U
Identificati In Versurile Date Cuvintele Derivate Prin Sufixare
1. Cine S-a Nascut In Nazareth ? 2. Ce Fel De Activitati Se Practica In Valea Iordanului ?
Diferenta Dintre Punctajul Obtinut De Mara Si Punctajul Obtinut De Tudor La Un Concurs De Matematica Este 347 Puncte Care Este Punctajul Lui Tudor Daca Mara A O
Latinitatea Nu Pământului La Ziua Pământului Elevii Din Școală Au Plantat 125 De Brad Si Ceea Ce Înseamnă Cu 35 Mai Mult Decât Numărul Puieților De Stejari Plan
Alcatuiti Enunturi In Care Cuvintele: Picior , Limba , Braț, Inima Sa Apara Cu Sens De Baza , Sens Secundar Si Sens Figurat
Rezolva Problema Cu Plan Si Prin Exercitiu. comenrati Rezolvarile Folosind Cuvintul,,suma" Sau ,,diferenta" La Fel Ca In Fecventa ,,ati Observat?" a)intr-o Zi,
Dati-mi Va Rog Exemplu De Cuvinte Cine Unde Cand De Ce Ce Textul Narativ Din Uriasul Cel Bun
Cuvantul Nenul Inseamna Diferit De 0