RO Study
👤
Iosu
Iosu
20-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Ce inseamna semnul * ?
Răspuns :
SignOfTheTimes
SignOfTheTimes
20-06-2017
Salut,
semnul * înseamnă înmulțire.
Succes! :3
Answer Link
Marinela105
Marinela105
20-06-2017
depinde la ce te referi , adica daca este la matematica inseamna ca este inmultire ... iar daca este pus dupa un cuvant inseamna ca a gresit acea persoana acel cuvant si s-a corectat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Substanta Organica Are Masa 188 Si Contine 12,76% Carbon,2.12% Hidrogen Si Restul Brom.determinati Formula Procentuala, Bruta Si Moleculara
Asociazà Textul Narativ In Versuri Monastirea Argesului Cu Un Alt Text literar Studiat Sau Citit Ca Lecturà Suplimentarà, In 50 - 80 De Cuvinte, prezentand O As
3. Compune Nume Cu Ajutorul Silabelor. E, Ma, Mi, Ne, Na, Nea, Ma Comunicare In Limba Română Pentru Casa
Să Se Afle Ultima Cifră A Numerelor: A) 9131 B) 324 C) 11³⁰⁴ D) 6⁷²-4¹³ E) 4¹³⁶+9¹⁸ F) 7¹⁷⁹+8²³⁴ G) 2¹⁵¹⁶+8³⁰¹+7²⁰²
Insert ,, Is,, In The Sentences. 1 What You Don't Understand He's Happy Enough As He Is. 2 What You Need To Do Find Something To Occupy Your Time. 3 What Bob Wa
11 Caută Informații Pe Internet Despre Filmul Peter Pan (s-au Mic Realizat Până Acum Mai Multe Filme). Realizează Un Articol Cu Titlul „Peter Pan - Eroul Copilă
Am Luat La Chimie 5,5 La Un Test. Știți Cumva, Ce Nota Îmi Trece? (6 Sau 5)
Care Sunt Sursele Numelui Sărbători Conform Textului B. Am Atasat Si Textul VA ROG AM NEVOIE URGENNTTTT
Imaginează-ți Un Dialog De 8 Replici Despre Alesia
Arata Ca Nr A=2×5^92 +2×5^91+4×5^90