RO Study
👤
Logare48
Logare48
20-06-2017
Limba română
a fost răspuns
cuvant opus cu înăuntrul
Răspuns :
Cabac01
Cabac01
20-06-2017
afara,in exterior
.........
Answer Link
HawkEyed
HawkEyed
20-06-2017
inauntrul = afara , in exterior
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cufundat In Cercetarea Hartii,tanarul Nu Observa O Silueta Ascunsa Dupa Trunchiul Castanului Si Nici Nu Auzi,cateva Secunde Mai Tarziu,fosnetul Slab Al Frunzelo
Sa Se Calculeze Aria Unui Triunghi Dreptunghic Care Are Un Unghi De 60°si Lungimea Ipotenuzei De 16
Completează Insusirile Fructelor: Mar - Culoare- Forma-marime-gust Strugure Para Piersica
Cel Mai Mare Nr Natural Mai Mic Decat Radical Din 34
CARE SUNT PERSONAJELE SECUNDARE DE LA POVESTEA MICUL PRINT
Scrie Cateva Informatii Despre Tine In Engleza. Uite Informatii Despre Mine: Ma Numesc Istrate Mariana.Am 10 Ani Si 8 Luni.Am Parul Castaniu,ochii Caprui Si Am
Stiind Ca Vizitarea Acvariului Se Face Printr.un Tunel A Carei Sectiune Verticala Este Un Semicerc Cu Raza De 3m,calculati Lungimea Semicercului Si Aproximati A
Masa Precipitatului Brun Rezultat In Urma Procesului De Oxidare A Unui Mol De Izobutena Cu Solutie Neutra De Kmno4 0,2 M Este
Daca Intr-o Clasa Sunt Asezati Cate 2 Elevi In Banci Raman 5 In Picioare, Daca Sunt Asezati Cate 3, Raman 3 Banci Libere. Cati Elevi Si Cate Banci Sunt In Clasa
Argumenteaza In Cateva Enunturi Urmatoarea Afirmatie: ,, Apa Este O Mare Bogatie A Pamantului." va Rog Ajutatima Urgent!!!