RO Study
👤
Flavia3019
Flavia3019
20-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutor va rog !! Dau coroana !!
Răspuns :
Tudoroprea1405
Tudoroprea1405
20-06-2017
Triunghiul este egal cu 2197
Iar ◇=2222-2172
◇=50
Atunci ◇-2=25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Inversele Fracţiilor Tuaţi Împărțirile: 5 A) 3: ; B) 4: 11 ; 8 2 5 -i 2'8 7, C) 25:77. Apoi Efec-
Rezumat Jaime Cea Ignorata
3. Alcătuiește O Propoziție Despre Prietenie, Al Cărei Subiect Să Fie Multiplu Şi Exprimat Prin Două Părți De Vorbire Diferite, Iar Predicatul Să Fie Exprimat P
Am Nevoie De Ajutor.Dau Coroana Și Inimoiara
Each Sentence Contains One Mistake.Rewrite The Sentences Correctly In Your Answer Sheet
Bună, Am O Întrebare Legată De Franceză. Cum Îți Dai Seama De Genul Cuvântului( Masculin ,feminin) În Franceză… Am Încercat Să Număr: ,,un,doua’’(nu Exista Gen
Să Se Determine Masa Moleculară Și Să Se Scrie Formulele De Structură Posibile Ale Compusului Oxigenat, Dacă Se Știe Că La Interacțiunea A 7,4 G De Această Subs
Tonius, Bust Az: Răscoala Sclavilor În Frunte Cu Spartacus Se Inşală Amarnic Cine Crede Că Sclavagismul Era Acceptat De Masele De Oa- Meni Care Îi Căzuseră Vict
3. La Festivalul Zăpezii Au Participat Mai Multe Grupe De Copii. A B 384 De Copii; O Treime Din Grupa A; Puţini Decât De 8 Ori Mai Puțini Decât A Şi B La Un Loc
Cunoaşteţi Legende Moldovei Care Vorbesc Despre Apariția Localității Originea Denu- Mirii Еi? Cât De Verosimile Sunt Aceste Istorii?varog Rapid.