RO Study
👤
Anyu1
Anyu1
19-06-2017
Engleza
a fost răspuns
Mă puteți ajuta la exercițiul 1?
Răspuns :
Madalinuta57
Madalinuta57
21-06-2017
Cred ca e Ok asa :) verifica si tu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subiectul Al II-lea Redactează O Compunere Narativă De 150 – 300 De Cuvinte, În Care Să Prezinți o Întâmplare Petrecută În Drum Spre Școală. În Compunerea Ta, T
În Trapezul Dreptunghic ABCD, AB || CD, AB>CD, M(unghiul A) =90°, AC T BC, AD=4√2 Cm Si BC=4√3 Cm. Calculaţi Perimetrul Şi Aria Trapezului.
Dacă Am Pus Titlu La Subiectul 2 Cât Se Scade?
We're No Strangers To Love You Know The Rules And So Do I A Full Commitment's What I'm Thinking Of You Wouldn't Get This From Any Other Guy I Just Wanna Tell Yo
1.Indica Modul Și Timpul Verbelor:veni, Povestise, Credeam, Nu Sunt. 2.Alcatuieste Enunțuri În Care Verbul "a Plange" Sa Fie La:-modul Indicativ, Timpul Perfect
Am Nevoie Mate De Ajutor, Promit Dau Coroana
Numerele Naturale Pentru Care 3,45+ X < 8,55 Sunt : 1,17 Hm=......dm 2200 Cm^2 = .....dam^2 perimetrul Unui Patrat Cu Latura De 4,2 Cm Este Egal Cu .... Cm
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Aceste Ex,este Urgent,stiu Ca E Mult Dar Va Rog
Un Gospodar Are In Curte 96 De Gaini Rate Sigaste cate Pasari Are Din Fiecare Fel Daca Gainile Si Ratele Are 74 Iar Rate Si Gaste Are 46? metoda Algebrica
4. Subliniază Şi Analizează Substantivele Din Propoziţiile Următoare:Trandafirii Infloresc Toată Vara.Alin Iubeste Animalele.Noi Avem In Curte Un Brad Inalt.Pe