👤
a fost răspuns

Compunere cu titlul Animalul meu

Răspuns :

Animalul meu              Iubesc toate animalele și am căței,  pisici și peștișori. Dar, preferatul meu este Papi, un motănel de doar trei luni, cu o fire rebelă, o siluetă frumoasă și elegantă, ce dă mereu senzația că merge pe vârfuri, se comportă frumos,  are un tors super-dulcee și multe altele.              Este tare frumos , negru, cu boticul alb și parcă ar avea ghetuțe albe...
          Câteodată  este  caraghios,  deoarece este mereu pus pe joacă, vesel și hazliu, s-ar juca tot timpul, cu tot ce întâlnește în cale, cu cablul de la televizor,  cu ghemul bunicii,  cu piciorul meu, cu tot ce-i pică în lăbuțe...  Iar când doarme, își acoperă ochișorii cu labuțele, de parcă l-ar deranja lumina.
           Sunt niște animale de companie care, atunci când ești trist te fac să râzi și te înveselesc mereu.                         Eu la pisica mea îi dau mancare specială, cum ar fi carne în cutie, alții însă îi dau și ce se mănâncă în familie. Chiar dacă multe pisici nu sunt de rasă, toate au ceva unic în sânge si nu a-și accepta pe nimeni să mi-o atingă în scopuri rele  să o fure sau să o ia în brațe.
         Când  vin  de  la  școală,  mă așteaptă în fața porții.
          Se vede că și lui i-a fost dor de mine.
         Acesta este Papi!