RO Study
👤
Georgydanut
Georgydanut
19-06-2017
Limba română
a fost răspuns
Scrie un proverb despre invatatura.
Răspuns :
20PandaLover20
20PandaLover20
19-06-2017
Ai carte, ai parte!
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Iasminacanuta
Iasminacanuta
19-06-2017
Repetiția este mama învățăturii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Ajutați Mă! Am nevoie Și De Calcule Nu Doar De Rezultat!! DAU COROANA!!
Asociați Fiecare Literă Din Coloana A Cu Cifra Dincoloana B Corespunzătoare Răspunsului CorectColoana Aa) 15 Este Divizor Al Lui Nb) 18 Este Multiplu Al Lui Nc)
Unește Ce Se Potriveste!hipic○ ○denumire Științifică Data Cailorhipism○ ○aparat Pentru Măsurat Dimensiunile Părților Corpului La Caihip
Spunctein Egipt, Templele Erau Construite Astfel Incat Să Reprezinteintregul Univers: Podeaua Simboliza Pamantul, Tavanuldecorat Cu Stele Semnifica Cerul, Coloa
VA ROG! ESTE URGENT! DAU COROANA!!
Calculeaza Concentratia Procentuala A Solutiilor De Mai Jos Si Specifica Care Are Concentratia Mai Mare a) 10 G Zahăr + 150 G Apă; b) 20 G Zahăr + 300 G Apă; c)
Va Rog Pana Maine La Ora 10 Dau Coroana Si 100 Puncte
Mentionează Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate In Secventa Urmatoare:Cadrul NATURAL E Dominat De Paduri "nedomesticite",păşuni Alpine
Afla Jumătatea, Apoi Sfertul Numerelor: 8, 4, 12, 16,
B Complete The Sentences.Use The Present Simple Formof The Verbs.1 Sara Loves (love) Films.2 My Friends(hate)sport.3 You(take) Goodphotographs.4 Mrs Jameson(tea