RO Study
👤
All2004
All2004
19-06-2017
Limba română
a fost răspuns
ajutorrrrr . va roggggg
Răspuns :
20PandaLover20
20PandaLover20
19-06-2017
Ce frumos este sa vezi cum se
dezmortesc
ganganiile.
Copilaria
caprioarelor e minunata.
Glasuciorul
trilurilor de pasarele e mirobolant.
Racoarea
diminetii e linistitoare
Aburul iese din piscina termala.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Tetraedru Regulat A B C D . Dacă Suma Lungimilor Tuturor Muchilor Tetraedrului Este Egala Cu 12 Cm , Atunci Lungimea Muchiei A B Este Egală Cu ... Cm
La Exercițiul Sase Subiectul 1,in Afara De Zamfir Crede Ca Sergiu Trebuie Ambiționat Pentru A Și Recăpăta Încrederea În El, Alt Motiv Mai E? Specificați Va Rog
La Genul Dramatic La Compunere, Are Ceva Daca Am Scris De Structura In Acte Si Scene, Chaiar Daca Nu Se Preciza "scena.., Actul.."?eu Oconsider O Trasatura Defi
O Piramida Patrulatera Regulata Are Muchia Bazei De 12 Cm Si Inaltimea De 8 Cm Apotema Piramidei Este Egala Cu......cm
2. Probabilitatea Ca, Alegând O Cifră, Aceasta Să Fie Divi-zibilă Cu 3 Este Egală Cu ....VA ROOOG, URGENTTTTT!!!!
Spuneți Ce Fel De Subordonată Este În Propoziția : Am Vrut Să Știu Dacă Am Luat Nota Mare La Lucrare.
Intrebarea Daca Vine L-a Dezamagit Ce Fel De Subordonata E?
Stiu Daca Vine Sau Nu. Este Completiva Directa?
In Reperul Cartezian XOy, Se Consideră Punctul A(2, -3) Și Dreapta D De Ecuatia2x+y-5=0. Determinați Ecuația Dreptei Care Trece Prin Punctul A Si Esteperpendicu
Analizeaza Verbele Din Prop. Urmatoare:Crina Ajunsese Prima La Gara. Despărțirile O În Dispun. Eu O Ajut Oricând. Precizati: Modul, Timpul, Persoana, Numărul, F