Răspuns :
A sosit si ziua aceasta...ziua aceasta trista in care noi trebuie sa ne luam la revedere de la dumneavoastra,de la a doua noastra mamica,de la doamna invatatoare!
Cu lacrimi in ochi noi ii aducem flori si o facem sa nu ne uite. Ne pare rau ca plecati din clasa noastra si ne lasati cu altcineva,cu o femeie sau un barbat necunoscut pe care o sa il sau o strigam doamna sau domnul diriginta sau diriginte.
Imi pare rau ca am ajuns aici... Noi,dragii vostri fosti elevi va dorim sa urmeze o generatie la fel de buna ca noi (ceea ce nu se poate,ca suntem perfecti) si sa va aduca aminte de noi.
Va dorim concediu placut si poate ne mai vizitam!
Va pup! O sa ne fie dor de dumneavoastra!
Va suntem recunoscatori! Datorita dumneavoastra stim tot ce stim!
Cu lacrimi in ochi noi ii aducem flori si o facem sa nu ne uite. Ne pare rau ca plecati din clasa noastra si ne lasati cu altcineva,cu o femeie sau un barbat necunoscut pe care o sa il sau o strigam doamna sau domnul diriginta sau diriginte.
Imi pare rau ca am ajuns aici... Noi,dragii vostri fosti elevi va dorim sa urmeze o generatie la fel de buna ca noi (ceea ce nu se poate,ca suntem perfecti) si sa va aduca aminte de noi.
Va dorim concediu placut si poate ne mai vizitam!
Va pup! O sa ne fie dor de dumneavoastra!
Va suntem recunoscatori! Datorita dumneavoastra stim tot ce stim!
Acum sosește timpul ce mai greu , să ne luam rămas bun de la dumneavoastră . Ați fost pentru noi o a doua mama și vreau să vă spunem că va iubim și va respect . Când am intrat în clasa | dumneavoastră ne-ați călăuzit și ne-ați îmbrățișat și emoție și cu o mare bucurie . Ne-am acomodat ,timpul a trecut ,ușor ,ușor și acum ne este greu sa ne despărțim de dumneavoastră.
Va iubim ,va mulțumim pentru că ați avut răbdare cu noi și n-o sa uitam niciodată de dumneavoastră .Sunteți pentru noi o floare care a înflorit. Va mulțumim pentru timpul acordat
Va iubim ,va mulțumim pentru că ați avut răbdare cu noi și n-o sa uitam niciodată de dumneavoastră .Sunteți pentru noi o floare care a înflorit. Va mulțumim pentru timpul acordat