RO Study
👤
Danucirlanu
Danucirlanu
19-03-2014
Engleza
a fost răspuns
cum se spune pe engleza doresti
Răspuns :
ArsulMilovan
ArsulMilovan
19-03-2014
i want este traducerea
Answer Link
Madalinutzadan
Madalinutzadan
19-03-2014
want
asta e cea mai folosita( cred eu) mai are un sens :vrea tot aia e !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aplic! Investighez! Identificați, Pe Harta Europei, Ţările Care Găzduiesc Obiectivele Turistice Ilustrate. Configuraţi Un Traseu Bucureşti - Berlin - Madrid, Fo
1. Pe Holul Unui Hotel Camerele Sunt Numerotate Ca În Figurile De Mai Jos: camerele 1 Si 52,2 Și 51…,26 Și 27 Sunt Opuse. Cameră Opusa Camerei 17 Are Nr: A)
Se Consideră Triunghiul ABC Cu AB = AC Şi Punctul D Situat Pe Latura ABDacă Punctul E Este Simetricul Punctului D Fata De Dreapta BC, Arătați Că BE || AC.
Prezintă Trei Întâmplări Pe Care Le Trăiești În Naratorul Octavian Paler În Perioada Studiilor Liceale Deșertul Pentru Totdeauna De Octavian Paler
Cine Poate Să Mă Ajute???
3 Put The Verbs In Brackets Into The Past Simple Or The Past Continuous. 1 Someone (try) To Break Into The Fords' House, When A Neighbour Him And The Police. 2
Faceti Cu Următoarele Expresii Cate O Propozitie,si Cate O Explicatie .leu-paraleu,cate-n Luna Si In Soare,se Fac Luntre Si Punte,a Ține Sfatmultumesc Mult!!!
Buna Ziua! Gasesc Dificultati In Rezolvarea Urmatoarei Probleme. Cer Opinia Sau, Eventual Solutia Voastra Daca Aveti Idei.Orice Punct Care Are Ambele Coordonate
Andreea Cumpara Un Ceas Cu Jumătate Din Banii Pa Care Ii Are.cu Un Sfert Din Rest Isi Cumpara Un Atlas,iar Cu O Jumătate Din Noul Rest Isi Cumpara O Minge.const
MATICA XIV.4.122 Miruna A Parcurs Cu Bicicleta 1/4 Din Drumul Până La ZOO. După Ce Va Mai Parcurge 30 De Hectometri, Va Ajunge La Jumătatea Drumului. În Cât Tim