Răspuns :
Consider ca scoala a fost mereu o oportunitate extraordinara pentru mine, care m-a determinat mereu sa invat si sa vreau mai mult de la mine, sa evoluez intr.un om cu un suflet frumos. Am invatat de.a lungul timpului ca un profesor este mai mult decat dascalul care iti preda si iti da teste din materia predata, un profesor este un idol pentru oricare dintre noi, cineva care ne preda, dar ne si invata lectii de viata, cineva care ne da teste, dar nu pentru a ne da note mici sau mari in functie de cat am invatat, ci pentru a ne determina sa invatam si sa iubim cunoasterea. Cu toate acestea, imi amintesc foarte bine ca nu mereu am fost asa, nu mereu am stiut ce stiu acum si nu mereu am vazut viata asa cum o vad acum, si asta darorita dumneavoastra. Prima data cand am pasit pe pragul acestei porti a cunoasterii ma simteam descurajata. Dar dumneavoastra ati fost aici mereu ca sa imi inlaturati aceste urme de neincredere si sa ma conduceti pe un drum unic in viata. Dumneavoastra ati fost un model cum nici un alt profesor nu a mai fost pentru mine. Dumneavoastra ati stiut sa fiti rabdatoare si sa imi semanati curaj si vointa de a invata in suflet, si nu va pot multumi indeajuns pentru aceste lucruri pe care doar dumneavoastra ati stiut sa mi le aratati si sa mi le explicati. Acum, am ajuns aici, dupa un drum anevoios plin de incercari grele, dar dumneavoatra ne.ati fost alaturi mie si colegilor mei, ca o mama care si.a indrumat copiii mereu pe cele mai drepte cai, ca o lumina puternica aflata la capatul unui drum fara speranta, ca un model pentru care port in suflet o admiratie deplina. Va multumesc asadar pentru toata aceasta rabdare si bunavointa de care ati dat dovada, pentru tot acest timp minunat pe care l.am petrecut mereu invatand lucruri noi si, desi toate aceste cuvinte nu pot exprima in totalitate toata recunostinta si stima pe care v-o port, sper sa fie indeajuns ca sa aflati ca dumneavoastra sunteti ceva ce eu sper ca voi deveni in anii urmatori si ca nimic din ce ne.ati invatat nu a fost in zadar.