RO Study
👤
Inaa2
Inaa2
15-06-2017
Limba română
a fost răspuns
care sunt trasaturile unui text nonliterar?
Răspuns :
StoicaNicola
StoicaNicola
15-06-2017
trasaturile textelor nonliterale sunt ca: aflam lucruri adevarate,nu este imaginar,nu sunt personaje si dialoguri.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Bara Are Lungimea L=0,75 M Si Sectiunea S=2 Cm² .Bara Este Realizata Prin Sudarea A Doua Bare De Lungimi L1,respectiv L2,din Metale Diferite,avand densitatile
Transcrieti Si Subliniati Substantivele In Cazul Nominativ "Era Odata Un Imparat Puternic Si Mare…" "Invatatorul Se Uita De Departe La El." "Copiii Se Luasera D
Parelelipiped Dr. l=8 Cm L=8radical3 Cm v=512radical6 Cm h=? d=? At=?
Am Nevoie De O Propozitie In Care Substantivul Ambitie Sa Fie Insotit De Un Adjectiv Pronominal Posesiv In Genitiv Di Dativ
La Un Concurs De Cultura Generala Patricia A Obtinut Cu 99 De Puncte Mai Mult Decat Ioana. Daca Impartim Punctajul Patriciei La Punctajul Prietenei Sale Obtine
Cum Se Noteaza Complementul Circumstantial
Ema A Pregatit O Tarta Impreuna Xu Mama Sa.o Taie In 16 Felii Egale.un Sfert Este Pentru Bunici,un Sfert Pentru Parinti.iar Restul Pentru Ea Si Sora Sa. a)cate
1 Unde Traia Acum Colt Alb? 2Cine Era Collie?
Mi-as Dori Sa Știu Care Este Pluralul La : Foame,sânge,sete
Un Muncitor Avea De Efectuat Un Numar De Piese.In Prima Zi A Lucrat 2/6 Din Numarul Pieselor,a Doua Zi 3/6 Din Numarul Lor,iar A Treia Zi A Lucrat Restul De 49