RO Study
👤
Isa111111111
Isa111111111
15-06-2017
Limba română
a fost răspuns
sens opus pt cuvântul nepriceput
Răspuns :
Lupescul98
Lupescul98
15-06-2017
nepriceput - priceput, descurcăreț...
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
Istetatat
Istetatat
15-06-2017
priceput
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva Astflel De Exercitiu? 3(x+5)=4(2x-15)
(282+63:9)*8-(t+30*13)=1000+46 Va Rog Ajutatima E Pt Maine La Pregatire La Matematica
Ia O Foaie De Hirtie Si Lipesteo Pe Perete Apoi Elibereao Vezi Ca Ea Cade Daca Freci Foaieacu O Tesatura Sau Lina Atunci Foaia Se Mentine Pe Perete Petru Un Anu
Un Comentariu La "Sa Te Gandesti Bine Inainte De A Promite, Si Dupa Ce Ai Promis, Sa Te Tii De Cuvant"
Buna! Ma Puteti Ajuta Rapid Cu O Tema La Mate???? Imi Puteti Spune Cum Se Numeste Poligonul Cu 5 Laturi , Cu 6 , 7,8,9..nu Stiu Cate Sunt Dar Stiu Ca Sunt Multe
Pretul Unei Biciclete Se Mareste Cu 20%.Dupa Un Timp Bicicleta Se Scumpeste Din Nou Cu 10% Din Noul Pret, Ajungand La Pretul De 264 Lei. a) Care A Fost Pretul I
La O Cofetarie S-au Comandat 96 De Cozonaci Si Torturi . Torturile Au Fost Cu 16 Mai Multe Decat Cozonacii.Cate Torturi Si Cati Cozonaci S-au Comandat ? (trebui
Exercitiile Cele Doua Daca Se Poate Varog
Bunicul Vrea Sa-și Inprejmuiasca Gradina Dreptunghiulara Cu Un Gard De Sârmă. După Ce A Construit 79 Metri De Gard, A Terminat Sârma Pe Care O Cumpărase. Măsurâ
Ordonati. 1.Has/but/see/I/it/an/with/cannot/needle/a/it. 2.Does/man/what/a/with/here? 3.99/and/is/forty-two/57.(astea Sunt Numere..eu Nu Le-am Mai Tradus In Eng