RO Study
👤
Ecaterina68
Ecaterina68
14-06-2017
Matematică
a fost răspuns
o problema cu suma si cat
Răspuns :
DeeaCoco
DeeaCoco
14-06-2017
Maria are 20 lei, iar Andrei 25. Daca Oana are 50 lei iar Matei de 5 ori mai putini lei, afla cat au impreuna : Maria cu Andrei, si Oana cu Matei.
20+25=45 (lei Maria si Andrei)
50:5=10 (lei Matei)
50+10=60 (lei Oana si Matei).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Este Fraza,dar Conjuctia
Cine Imi Zice Si Mie Def Si Formulele La: -tensiunea Electromotoare -rezistenta Electrica -intensitatea Curentului Electric -curentul Electric
Fie Numerele X = | 1-√5| Si Y = | √5-3|a)Media Aritmetica A Numerelor X Si Y Este ...b) [tex] X^{-1} - Y^{-1} =...[/tex]c)[tex] (x+y)^{-2} =...[/tex]
Buna! Care Sunt Figurile De Stil A Fabulei "Hotii Si Magarul" ? Multumesc Anticipat! :)
Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu Exercitiul 10 Si Compunerea ?E Urgent !! Va Rog Muult
O Camera Frigorifica In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Este Plina De Pachete Cubice,fiecare Avand Latura De 4 Dm, Fara Sa Ramana Goluri Intre Ele. Podeaua C
Am O Problema La Mate Va Rog Ajutatima : AN Lume Sunt,an Total ,400 De Mii De Automobile . LUNGIMEA medie A Unui Automobil Este De 2 M .DACA Ne Imaginam Toate
Un Discurs Pentru Finalul Clasei A IV-a
Cine Imi Zice Si Mie O Compunere Cu Titlul La Munte?
Imi Puteti Scrie, Va Rog Mult Cum Se Citesc Urmatoarele Personaje : Allan,Calcutta,Tagore(Robindranath Thakur),Chabu,Harold,Lucien Metz,Geurtie,Clara,Mantu,Lilu