RO Study
👤
Teutu5
Teutu5
13-06-2017
Limba română
a fost răspuns
descriete in cateva cuvinte
Răspuns :
D14Andreea
D14Andreea
13-06-2017
Pai cred ca sunt o tipa simpatica, comunicativa, careia ii place sa ajute pe toata lumea...
Answer Link
Mihaela782009
Mihaela782009
13-06-2017
cred ca sunt un tip simatic bun cu lumea si de gasca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos,dau Coroana:afla Cel Mai Mare Și Cel Mai Mic Număr Natural ABC,știind Ca A+b+c=19 Și A<b<c.
Va Rog Este Urgent,dau Coroana!
Va Rog Frumos,dau Coroana:afla Cel Mai Mare Și Cel Mai Mic Număr Natural ABC,știind Ca A+b+c=19 Și A<b<c.
63. David Are De Citit O Carte. Dacă Ar Citi Câte 15 Pagini Pe Zi, Ar Termina Cartea Într-un Anumit Număr De Zile. El Citeşte Insă Câte 20 De Pagini Pe Zi Şi Te
Transcrie Cuvintele Monosilabice Din Ultimul Vers- Ca-nainte Mult Mai Este VA ROG AJUTOR
Opusul Numarului -17 Este Egal Cu ...........
Mă Poate Ajuta Cineva Vă Rog Frumos?
VI. Găsește Sinonime Pentru: - Sobor - - Indignare - - Plisc- - Nevolnic- - A Îngheța - - Ciudat- Sforțare - - Năprasnic - -zvon- -mişel- - Naiv - -sol -
1. Determinați, În Fiecare Caz, Numerele Naturale X, Ştiind Că:a) X+5=8Solutie: X = 8–5, De Unde X = = 3.b) 12+x=19c) X-6=5d) X-13=22e) 19-x=8f)2-x+3=17g) 4:x+7
În Figura Alăturată, O Este Centrul Cercului. Indicați: A O Rază; B O Coardă Care Nu Este Diametru; C Un Arc Mic; D Un Arc Mare; E Un Semicerc; F Un Unghi La Ce