👤
a fost răspuns

AM NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR!! DAU COROANĂ!!!
Sunteți puși în situația de a face aprovizionarea pentru o săptămână. Părinții Vă încredințează această sarcină, și vă trimit să faceți aprovizionarea. Întocmiți un referat cu tema sugestivă "Incursiune prin magazine" pentru care vă sugeram următorul plan:
-criteriile care stau la baza selectării produselor;
-informațiile pe care vi le oferă ambalajele produselor;
-situații problemă întâlnite la cumpărături;
-decizia luată în cazul în care observați un produs care nu corespunde din punct de vedere calitativ;
-soluții propuse pentru îmbunătățirea comerțului cu produse alimentare din localitatea de domiciliu;
-modalități de depozitare a produselor alimentare cumpărate.

Răspuns :

Lin19
Incursiune prin magazine

In magazine sunt multe produse de acelasi tip, dar de la fabrici diferite si de calităţi diferite, dar pentru a alege produsul eu ma uit la producator, gramaj, preţ si data expiării(de preferat producatori, cunoscuţi ,sa aiba o cantitate medie, preţ mediu si o data de expirare care imi permite mai mult timp. Pe ambalaj gasesc aceleasi detalii ca cele de mai sus, dar in plus se menţioneaza si ingredientele folosite. Uneori se mai intampla ca produsele sa nu aiba codurile de bare bune, ceea ce produce probleme la casa si se pierde timp. Daca vad un produs al carei calitate este indoielnica, renunt la el si ma indrept spre alte produse. Eu cred ca pentru a se face comert cu produse locale ar trebuii sa fie producatori autohtoni care sa stie sa faca reclama. Produsele alimentare pot fi depozitate in dulapuri, cămări sau frigidere.