RO Study
👤
Printesa411
Printesa411
12-06-2017
Engleza
a fost răspuns
Ce inseamna Listen va rog urgent
Răspuns :
Stefania567
Stefania567
12-06-2017
listen=asculta
Sper ca te -am ajutat
Answer Link
Pinklol
Pinklol
12-06-2017
Listen este forma verbului "to listen" la persoana a 2 a imperativ sau indicativ si inseamna "asculta!"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Functia F:R->R,f(x)=4x-5a) Determinati M Nr Real Stiind Ca Punctul A ( M, 3m+2) Apartine Graficului Functiei B) Reprezentati Grafic Functia
Compune 2enunturi De Probleme Cu Solutia De 47 Elevi Astfel Incat Rezultatul Sa Il Obtii Efectuind O Operatie De Scadere Si Una De Adunare
Cu Cat Egal Masa Corpului?
Va Rog Îmi Puteți Scrie Un Dialog Între Mine Și D'l Goe De Ion Luca Caragiale Va Roooog Mă Grăbesc,dau Coroana
Am Nevoie De Ajutor Vostru Nu Prea Ma Descurc Bine La Franceza Si Doresc Ajutorul Vostru. Vreau Sa Imi Rezolvați Din Poza De Mai Sus Exectiile 1, 2 Si 3, Va Mul
Dau Coroana Va Rog!!!
Explicații La Mi Am Ținut Fagaduiala
.6. Analizează Adjectivele Din Textul De Mai Jos, Precizând Ce Parte De Propozitie Sunt:Mă Uit La Florile Foarte Frumoase Ale Grădinii Şi Ascult Cântecul Melodi
Lorena Are De 5 Ori Mai Multe Timbre Decât Alina. Lorena I-ar Da Alinei 60 De Timbre, Atunci Ar Avea Același Nr De Timbre. Câte Timbre Are Fiecare Fata?
Suma A Cinci Numere,este 91.Primul Este Cel Mai Mic,iar Primele Doua Sunt Consecutive Pare.Al Treilea Este Cat Suma Primelor Doua,al Patrulea Este Dublul Celui