RO Study
👤
EvaRaisa
EvaRaisa
12-06-2017
Biologie
a fost răspuns
mediul de viata la bisonul havanez
Răspuns :
PepsiCola95
PepsiCola95
13-06-2017
Bisonul Havanez reprezinta o specie de catel pufos si bland ce dezvolta ca habitat imprejurimile asezamintelor detinute de catre om respectiv case , gospodarii si blocuri.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Profa Mea De Tehno Ne-a Cerut Sa Facem Un Rezumat Despre Un Joc, Eu Nu Joc Jocuri, Eu Stau Mult Afara Si Citesc, Joc Fotbal Sau Invat. As Vrea Sa Scriu D
Arătați Ca Următoarea Funcție Este Strict Crescătoare
1. Arătaţi Că √3(2-√2)+√2 (√3 −√6) = 0.2. Se Consideră Funcția F:R→R,f(x)=x²-2. Determinați Numerele Reale A,știind Că F(a)= A. 3. Rezolvați In Multimea Numerel
Ajutor Fisa De Lectura BubicoPersonajele Evenimentula) Cum Il Chema Pe Dulăul De Curte Al Ofițerului Papadopolinii?b)Ce Crezi Că S-a Întâmplat Cu Bubico După Ce
În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, B, C, D Şi E (în Această Ordine), Astfel Încât AB = CD Și BC = DE, Iar punctele M Şi N Sunt Mijloace
Care Este Asemanarea Intre Leucocite Si Hematii?
Exercițiul 5 . Am Aflat X Și Y , X=2;y=7
Coroana+30 Puncte Rezolvare Completa
Pentru Comentariu La Joc Secund Se Pun Paranteze Când Scri Titlul?;opera Neavând Un Titlu Fix.
Cum S-a Format "Albă Ca Zăpada" Alăturare Sau.... Și Dacă Se Poate Cu Argumentare (Nu Știu Regula)