RO Study
👤
Maruska3
Maruska3
12-06-2017
Limba română
a fost răspuns
Cate culori are curcubeul
Răspuns :
Aurelcraciun59
Aurelcraciun59
12-06-2017
7
..................................................
Answer Link
Аноним
Аноним
12-06-2017
Curcubeul are 7 culori.
Succes în continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Bifează Trei Mari Evenimente Istorice Cu Însemnătate Pentru Istoria Naționalăpremergătoare Marii Uniri. *Războiul Pentru Întregirea NaționalăAl Doilea Război
Bunica Are În Curte Iepuri Și Rate Care În Total Au 16 Capete Și 46 De Picioare Câti Iepuri Și Câte Rate Are Bunica
3218Mirela Are 9 Lei. Primește De Ziua Ei De 5 Ori Mai Mulți Lei. Își Cumpără O Bluo Fustă Pe Care Plătește Cu 9 Lei Mai Mult Decât Pe Bluză. Câți Lei Mai Are M
1. Manualul De Engleza Este Mai Interesant Decat Cel De Romana. 2. Mana Mea Stanga Este La Fel De Lunga Ca Mana Mea Dreapta. 3. Ea Este Cea Mai Putin Inteligent
Va Rog!! Cat De Repede Puteți!!
Cat Face173x284164x106301x299
Va Rog, Dati-mi Un Verb La Conjugarea A 3-a Vocalica Pentru Latina.
Orice Exercițiu Ma Ajuta. Dacă Le Știți Pe Toate E Perfect Dacă Nu Faceți Ce Știți. Am Nevoie Pana Vineri. Dau Orice.
În Desen Este Reprezentat Graficul De Des Cărcare A Grinelor Dintr-un Depozit Timpde 8 Ore:Indicati Litera A Dacă Propoziția Este Adevărată, Sau Litera F Dacă E
3. What Is Your Friend's Hobby?In Pairs, Ask And Answer The Questions.1. What Is Your Best Friend's Name?2. What Does Your Friend Look Like?4. Where Does Your F