Răspuns :
In primul rand vreau sa va multumesc pentru acest an,unde am invatat multe lucruri,a fost un an foarte bun,unde am invatat lucruri noi,le multumesc parintilor pentru sustinerea din spate si vreau sa va spun,ca fara ei nu reuseam,vreau sa va spun,sper ca si la anul, sa ne vedem cu bine,si va doresc o vacanta placuta,domnilor,doamnelor profesori/profesoare.
Dragi parinti, nvatatori si colegi
Ma bucur ca azi ma aflu in fata voastra si ca pot sa va impartasesc macar o mica parte din ceea ce simt acum, la final de an scolar. Din acest an am avut multe de invatat, pe langa ceea ce ne-a invatat doamna noastra invatatoare am invatat ca eu, un om mic, nu sunt singur si ca am parte de grija si indrumarea celor dragi.
A fost un an incarcat dar impreuna la bine si la greu, am facut fata.
Va multumesc ca m-ati ascultat si va doresc vacanta placutaaa!
==========================================================
Daca nu iti place spune si rezolvam noi ;)
Ma bucur ca azi ma aflu in fata voastra si ca pot sa va impartasesc macar o mica parte din ceea ce simt acum, la final de an scolar. Din acest an am avut multe de invatat, pe langa ceea ce ne-a invatat doamna noastra invatatoare am invatat ca eu, un om mic, nu sunt singur si ca am parte de grija si indrumarea celor dragi.
A fost un an incarcat dar impreuna la bine si la greu, am facut fata.
Va multumesc ca m-ati ascultat si va doresc vacanta placutaaa!
==========================================================
Daca nu iti place spune si rezolvam noi ;)