👤
Stefyale2
a fost răspuns

conpunere 20 25 randuri in care sa scri o intamplare amuzanta

Răspuns :

La Zoo
Intr.o zi de vara,eu,Miruna,Crina si Emilia am decis sa mergem la Zoo.Am traversat orasul ca sa ajungem.Intr.un final ajunse,ne.am cumparat bilete si o harta.
-Unde vom merge prima dat? a intrebat Emilia.
-Haideti la ursii polari! a raspuns Miruna.
Ursii erau foarte mari,iar labele lor erau de doua ori mai mare decat palma unui om.Pe o pancarda scriau cateva informatii despre acest animal:
''Ursul polar este un mamifer mare, greutatea acestuia ajungând până la 300–600 kg la masculi și 150–300 kg la femele, înălțimea la 1,8 m și lungimea la 2,5 m. Are o blană de culoare albă. Ghearele mari și puternice sunt capabile să doboare adversarii naturali. Are un strat de grăsime alba sub piele, care îl ajută să se protejeze împotriva frigului, această caracteristică fiind întâlnită și la alte animale din tundră. Este un înotător excelent.''
Dupa ce am vizitat toate animalele:lame,ornitorinci,lupi,hiene,lei,elefanti,mainute,gorile,arici,bizoni,dihori etc,mai aveamdoar de vazut un sigur specimen de animale:pingiunii.
Ajunse acolo,eu m.am aplecat mai bine ca sa ii vad si din greseala am cazut in apa pinguinilor:
-Ajutor! Ajutor!
Toata lumea radea si am inceput sa rad si eu de mine.Fetele m.au ajutat sa ies din apa.
Ajunse acasa le.am povestit parintilor povestea despre cum eu am cazut in apa si m.am balacit cu pinguinii.
Niciodata nu am sa pot uita acel moment!

Sper ca te.a ajutat,stiu ca nu e amuzanta,da na...