RO Study
👤
StefyPopa2007
StefyPopa2007
11-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercitiile 7,8 va rog frumos !
Răspuns :
HawkEyed
HawkEyed
11-06-2017
7 ) n/3 = 7, deci n = 7x3 = 21 (c)
8) n/4 = 10 , deci n = 10 x 4 = 40 ( c )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabilește Valoarea Morfologica, Cazul Si Functia Sintactica Pentru Cuvintele Subliniate:1.Noi Am Plecat La Mare. (noi) 2.Aceasta Fata Este Vecina Mea. (aceasta
Va Rog: MOMENTELE SUBIECTULUI ,, Cand Bunicul Era Nepot,,
5. Sunt Date Triunghiuri Date ABC Și DEF. Perimetrul Triunghiului ABC Este De 36 Cm, Raportul De Asemănare 3/5. Calculați Perimetrul Triunghiului DEF.
Am O Provocare Pt Voi! Eu Stiu Raspunsul Dar Vreau Sa Vad Cat De Atenti Sunteti=x+x=x, Cat Este X??
Buna,va Rog Puteti Sa Ma Ajutati Cu Acest Ex?daca Da Va Rig Pe Foaie Si Calculele Completeurgentttt
Incercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Conform Informaţiilor Din Tabel, Lungimea Unei Săgeți Din Lemn De Mesteacăn Este Mai Mare Decât Lungimea
Vocabular Fată: Îngâmfare, Mândrie Prizărit: Firav, Nedezvoltat A-și Drege Glasul: A Tuşi Uşor Înainte De A Vorbi Sau De A Cânta, Pentru A-și Limpezi Vocea A Bă
Calculați A) 2,75-1,(18)b)2,(3)-1,16c)-1,2(7)-3,5
6. Selectează Din Text Treiverbe Alcătuieşte Trei Propozitii În Care Aceste Verbe Să Aibă Rolul De Predicat. Subliniază Subiectele . Va Rogg Dau Coroanaaaa !!!
Formulează O Concluzie Despre Consecintele Procesului Descris În Imaginea Alăturata