RO Study
👤
Hadasa1
Hadasa1
11-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Cat este 0 supra -4??
Răspuns :
Doflamingo
Doflamingo
11-06-2017
0 care este impartit la orice numar in afara de 0 este tot 0
Answer Link
Rayzen
Rayzen
11-06-2017
[tex] \dfrac{0}{-4} = 0\cdot \Big(\dfrac{1}{-4}\Big) = 0\cdot \Big(-\dfrac{1}{4}\Big) =0[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau 20puncte ++ Coroană ... Da Cate Un Sinonim Pt Următoarele Locotiuni Adverbiale Din Vreme În Vreme După Aceea Din Nou Nu Stiu Unde De Ajuns Cu Chiu Cu Voi
La Un Concurs De Matematică Au Participat 20 De Elevi. 3 Elevi Au Acumulat Cîte 10 Puncte, 5 Elevi - Cîte 12 Puncte, 7 Elevi - Cîte 15 Puncte, Iar Ceilalți
Stiind Ca 2 Corpuri Au Volumele V1=V2 Si Densitatile P1,p2 Astfel Încât P2=p1/2 Determinați Relația Dintre Greutățile Corpurilor!
3. Cum S-ar Putea Numi Un Bou De Vaca Mic ?? Cu Luloare Pestrita . Explica ! Repede ! NU STIU EU !
Alcatuieste Povestire Despre Statul Lui Decebal Comparindu-l Cu Cel Alui Burebista
Cine Avea Drept Avere O Ciocolata, Barbatul, Fata Si Boii Din Padure, Un Tap Si Doua Capre Slabe , Riiase Ce Dormeau Pururea In Tinda ?
Cum Se Deplasează Foca Și Morsa
Afla Y-x,stiind Ca :a-x=723 Si A-y=492
Am Pus De Multe Ori Aceasi Problema Ajutati.ma Chiar Este Urgent Vaa Rrooggg Dau Coroana. PROBLEMA ESTE:INTR-O FERMA POMICOL S-AU PLACTAT PUIETI:MERI,PERI SI VI
Cuvant Cu Sens Asemănător Pentru Primeneste