RO Study
👤
Elena1534
Elena1534
11-06-2017
Franceza
a fost răspuns
Antonime pentru PROPRE si MONTER
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-06-2017
proper ≠ impur, sale, souillé, commun ,public,dégueulasse
monter ≠ descender,desassembler
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Ajutați. Ma Urgent! Un Număr Se Mareste Cu 4 ,iar Rezultatul Se Mareste De 4 Ori.noul Rezultat Micșorat Cu 4 Se Inparte La 4 Si Se Obține 4.aflați Număru
Intr-un Vas De Forma Cubica Cu Peretii Subtiri, Ce Are Perimetrul Bazei 600mm, S-a Turnat Ulei Pina La Inaltimea De 10cm.Determinati : A) Greutatea Uleiului Tur
M-am Gândit La Un Nr.îl Împart La 3,adun 7 La Câtul Obtinut,înmultesc Suma Cu 6,iar Din Produsul Obtinut Scad 48 Şi Obtin 60.La Ce Numar M-am Gândit?
Poezie Despre Matematica, In Care Sa Aibă Cuvintele: Suma, Produs, Număr, Diagonale, Cub, Segment, Coeficient, Mulțime, Cerc, Ecuație
Scrie Însușiri Fizice Si Sufletesti Pentru: -carte -copil -pom -mama -scoala -bunica -floare -om
Text In Engleza Despre Cutremur10 Rânduri
Determinati Un Numar Natural X Cu Proprietatea Ca,daca Se Inmulteste Cu 15 , Se Obtine Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Se Aduna Cu 84!RAPIDD
Exercitiile 8 Și 9 Va Rog Sau Măcar Unul Va Rog Imi Trebuie Urgent Va Rog Dau COROANA
2 Propoziții Despre Soră
Urgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent!!!!!!Scrieți Vă Rog O Minicompunere În Limba Engleză Cu Tema In The Garden.Alta Cu