👤

Va roggg spuneti-mi si mie rezumatul la INEGURATUL INCEPUT sau MARELE NATE 3 , deoarece maine trebuie sa prezentam cartile si eu nu am citit nimic , va rog HELPPP

Răspuns :

pai la inneguratul inceput este vorba despre trei copii care traiau intr-un conac, doar ca odata cand ei erau pe plaja, un prieten de familie a venit la ei si le-a spus ca parintii lor au murit in conac, intr.un incendiu...
A urmat sa fie adoptati de o ruda indepartata care voia doar sa puna mana pe averea pe care parintii le-a lasat-o copiilor.
Si omul asta se purta urat cu copii.
Ruda asta a lor voia sa se casatoreasca cu fata cea mai mare ca sa puna mana pe averea lor, doar ca a facut-o sub forma de piesa de teatru, in care a fost implicata si vecina lor, Judecatoarea Stauss, care ii iubea pe copii si nu le voiia raul.
Insa nici judecatoarea nu stia ca fata cea mare avea sa fie luata in casatorie de ruda indepartata.
deci piesa de teatru are loc, iar cand fetei(miresei) i se da documentul sa il semneze, aceasta semneaza cu stanga, chiar daca ea era dreptace.
Apoi ruda aceea a copiilor care i-a anuntat ca parintii lor au murit in incendiu, a venit chiar inainte sa aiba loc declararea ca cei doi vor fii sot si sotie, si a marturisit judecatoarei tot ce voia "sotul" sa faca...
Atunci judecatoarea a marturisit ca nunta nu poate avea loc daca mirele sau mireasa nu semneaza cu mana lor, iar pentru ca Violet, fata cea mai mare, a semnat cu stanga, nunta nu a mai avut loc, iar ruda indepartata a copiilor a ajuns la inchisoare, iar copii au fost atunci adoptati de judecatoarea Stauss...

Eu am citit-o si nu am luat de pe net...chiar asa e povestea! coronita?