RO Study
👤
Patry29
Patry29
11-06-2017
Biologie
a fost răspuns
Ce tulpina are orhideea ?
Răspuns :
Catelulschiop
Catelulschiop
11-06-2017
Orhideea are tulpina subterană.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buletinul Chimic Al Unei Substante Intilnite In Gospodarie
Știu Ca Nu Are Logica Deloc Dar Îmi Puteți Da Idei De Cadouri De Crăciun Pentru Fete 12-13 Ani Ca Eu Nu Știu Ce Săi Cer Lui Moș Crăciun De Crăciun Și Mama Îmi Z
5) Lungimea Umbrei Copacului E De 10 М, Iar Lungimea Umbrei Unui Om Cu Înălțimea De 1,8 М E Egală Cu 3 М. Aflați Înălțimea Copacului
Rezumat Dintr-un Fragment Din Textul Vizita... De Ion Luca Caragiale Dau 20 De Puncte
Să Se Calculeze Conjugatul Modulul Nr Complex Z=(1+i^4).Dau Coroană Vă Rog Repede!
1. Baza Unei Piramide Este Un Triunghi Isoscel Cu Laturilede 12 Cm, 10 Cm, 10 Cm. Fetele Laterale Formează Cu Pla-nul Bazei Unghiuri Diedre Congruente De Aceeaș
20. Identificaţi Substantivele În Dativ Şi În Genitiv Din Enun-țurile Următoare:Dau Unei Fete Un Dar.. Dau Unor Fete Daruri.Clanța Unei Uși S-a Stricat. Clanțel
Efectuaţi Impartirea Polinomului P(X)=3X³-5X-2 La Binomul Q( X)=X²-2 Şi Scrieţi Sub Forma P(X)=Q(X)×C(X)+R( X)VA ROG MULTTTTDAU 5 STELECOROANA❤
Bunicul A Plantat În Livadă 37 De Pomi Gutui Peri Și Meri Perii Sunt Cu 10 Mai Mulți Decât Gutui Iar Merii Sunt Cu 11 Mai Mulți Decât Peri Câți Pomi De Fiecare
O Compunere Despre Istoria Lui Moș Crăciun. Vă Rog Ajutați Ma,urgent.