RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-06-2017
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Va rog testul tematic.Multumesc anticipat!
Răspuns :
Georgianagheon2
Georgianagheon2
10-06-2017
Sper că am fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
WRITING 8 Write A Poster About Popular Places In Your Town/village. . Welcome To ...! . It Is ... And ... • It's ...! • When You Visit My Place, You Should See
Patru Robinete Și 5 Pompe Umplu Un Bazin Cu Capacitatea De 102,6 Hl Într-o Oră. Printr-o Pompă Curge Tot Atâta Apă Cât Prin Trei Robinete. În Cât Timp Ar Umple
Questionnaire 1 If You Want To Make Friends With A New Student In Class, Will You ... A) Give Him/her A Present? B) Ask Him/her To Join In Your Study Group? C)
Pe Un Raft Sunt 48 De Jucării Pe Altul De Șase Ori Mai Multe Câte Jucării Sunt Pe Cele Două Rafturi A Rezolvă Problema B Alcătuiește Și Rezolvă Din Nou Problema
D F C 44 D 90° A A B E D Fig. 3 Fig. 4 E D 15 Col B 16 A Fig. 5 B A Fig. 6 5. Se Consideră Figura 6. Ştiind Că
7. Ce Anume Îl Determină Pe Sculptor Să Îşi Dezvăluie Felul De A Fi?textul O Vizita In Atelierul Lui Brâncuși
1. Balta-Albă Este O Povestire În Ramă, În Care Formula De Adresare De La Început, „dați-mi Voie Să Vă Istorisesc Și Eu Partea Cea Mai Cu Rioasă Din Călătoria M
Deci Sunf Fata Am 10 Ani, Ascult Trap Și Manele Injur La Greu Țin Cu Steaua Si Imi Place Rău Să Mă Joc Fotbal Si Îmi Place Graffiti-ul Și Să Fac Graffiti. Sunt
Oamenilor A Dupa Modelul Dat, Adjectivele Subliniate Din Textul De Mai Jos. To One Placut Si Mai Tainic Coltisor De Lume, Pe Care PH Puteal Inchipui Zidule Euco
VA ROG FRUMOS AJUTOR : VABCD -pirmamida AB - 6 CmVE - 5 CMAflați:a. Inaltimea Piramidei B. Aria Laterala C. Aria Totala D. Volumul Piramidei VA ROG F