RO Study
👤
Ale487
Ale487
09-06-2017
Limba română
a fost răspuns
învățătură textului Hoinar după Emil Garleanu
Răspuns :
Denyson
Denyson
09-06-2017
mereu sa mergi in viata cu o tinta
Answer Link
Pisicuta40
Pisicuta40
09-06-2017
in viata mereu trebuie sa urmaresti ceva in viata ta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Toate Nr De Forma Abc Scrise In Baza 10 Astfel Incat Abc Impartit La Bc Sa Dea Catul 5 Si Rest 4.
1. Inaltimea Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De 4 Cm Are Lungimea De .... Cm 2. Patratul Cu Diagonala De 3 Radical Din 2 Are Aria Egala Cu .... Cm2 Am Nevoi
Va Rog Frumos Ajutatima Este Exercitiul 7 Va Rog Rezolvatil Imi Trebuie Luni La Scoala Va Dau SteaDauFunda!! (Fundita)!!
Alcătuiţ Un Text Cuprins Intre 5 Si 10 Cu Cuvintele:climă Biosferă Vegetație Sol Plante Cer Apa Repede
Am Acel Text Si Trebuie Sa Raspund La Urmatoarele Intrebari: 1.When Did The Narrator First Use The Time Machine? 2.When He First Tried The Time Machine , What H
Daca Ar Cumpara 5 Trandafiri Lui Matei I-ar Ramane 14 Lei Iar Daca Ar Cumpara 9 Trandafiri I-ar Mai Trebui 30 Lei. Cati Lei Are Matei?
Punctul B Va Rog Dau Cotoanaaa
Intr-Un Bloc Exista Numai Apartamente Cu 2 Și 3 Camere,în Total 40 De Apartamente Ce Au În Total 95 De Camere.Sa Se Determine Numărul Apartamentenor Cu 2 Și 3 C
Ex, 4,5 Heeeeeeeeelpppp
Cerința Se Dă Un Vector X Cu N Elemente Numere Naturale, Ordonate Crescător, Și Un Vector Y Cu M Elemente, De Asemenea Numere Naturale. Verificați Pentru Fiecar