RO Study
👤
Buburanu
Buburanu
08-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Determinati a2227 zecimala a nr 1pe7
Răspuns :
Alexvai
Alexvai
08-06-2017
Observam ca 1/7 =0,(142857), deci perioada având 6 cifre=>a 2227-a cifra este cifra de pe poziția egala cu restul împărțirii 2227/7=>restul este 1=>a 2227-a zecimala este cea de pe poziția 1 din perioada=>1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găsește Răspunsurile Corecte Pentru Următoarele Întrebări Care Sunt Personajele Textului A Găsi Micul Prinț Vin Prieten Cum Era Viața Pe Care O Ducea Vulpea Pân
Determină Numărul Natural X Dacă: (3x +1) | (2x+5).
Caracterizati Din Depresiunea Colinara A Transilvaniei Una Dintre Urmatoarele : Podișul Someșan, Câmpia Transilvaniei, Câmpia Târnavelor
Analizați Fraza: Am Fost La Munte,ne-am Plimbat Mult Timp Prin Pădure,dar Am Întrebat Ghidul Dacă Exista Pericole Și Am Decis Sa Ne Întoarcem Acasă.
HeyAs Dori Sa Ma Ajutați Și Pe Mine Aicicoronita+⚫puncte⚫Va Rog Frumos1️⃣Dacă Se Poate Și 1 1️⃣
Multuuuumesc Din Suflet
15 La Un Joc, Elevil S-au Asezat Pe 4 Ränduri. Stiind Că Pe Fiecare Rand Sunt 3 Bbaieti Si 4 Fete ,afla Cati Elevi Sunt• Rezolva Problema In Două Moduri. • Scri
4. Cu Cât Este Mai Mare 4 100 Decât Numerele: 1 340: 753:cine Ma Poate Ajuta Va Rog?
1. Rezultatul Calculului[tex] \frac{ \sqrt{3} }{2 - \sqrt{3} } + \frac{3( \sqrt{2} - 2)}{ \sqrt{3} } [/tex] Este Egal Cu .....
Scrieti Un Biletel Prietenului In Care Sai Comunicati Ca Vati Cumparat O Carte Noua .folositi Cel Putin Trei Substantive.