RO Study
👤
Bishs
Bishs
08-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 16 a si b
d au coroana
Răspuns :
Haraspatricia
Haraspatricia
08-06-2017
a) 24 min × 5 =
120 min = 2h
b) 24,5 s ×24 = 9 min si 8 s
c) 34h 14 min : 4 = 8h 4 min
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG Ajutor, Spuneti-mi Ce Sa Fac,. Daca Am Facut Bine Si Ce Sa Corectez, Multumesc!
În Triunghiul ABC Cu Măsura <A = 90° Notăm Cu M Mijlocul Laturii BC. Ştiind Că:a) BC= 10 Cm, Aflați AM; B) BC= 26 Cm, Aflaţi AM, D)AM= 15 Cm, Aflaţi BC. C) A
Latimea Unui Dreptunghi Este Egală Cu Lățimea Unui Pătrat Cu Perimetrul 34 Cm . Află Perimetrul Acestui Dreptunghi Știind Că Lungimea Dreptunghiului Este Cât Du
Scrie In Limbajul Pascal B Este Diferit De 9
Masa Unui Vas Plin Cu Apă Este Cu 125 G Mai Mare Decât Masa Aceluiași Vas Plin Cu Petrol Care Este Volumul Vasului Densitatea Apei Este Egală Cu Un Gram Pe Cent
2. Se Consideră Expresia E(x)=(x+2)²-(x-2), Unde X Este Număr Real. A) Arată Că E(x)=8x, Pentru Orice Număr Real X. B) Demonstrează Că Numărul Natural A= E(n²)
Un Patrat Are Perimetrul Egal Cu 8 Cm.
!vă Rog 4 Exemple De Stereotipuri De Tara Și 4 Exemplele De Stereotipuri Fizice!COROANA!⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️.
3. La Stână Sunt 25 De Oi Şi Capre. Dacă Vinde 3 Oi Şi 2 Capre. Ciobanului Îi Rămân Tot Atâtea Oi Câte Capre. Câte Capre Avea Initial Ciobanul?
Suma A Trei Numere Este 365 Primul Număr Este Egal Cu Două Treimi Din Al Doilea Iar Al Treilea Este Cu 47 Mai Mare Decât Jumătatea Primului Număr Află Valorile