RO Study
👤
Tepotajuta
Tepotajuta
08-06-2017
Franceza
a fost răspuns
va roggg mult puteti sa traduceți
Răspuns :
Vladutzmeow
Vladutzmeow
08-06-2017
Numele ei este Nathalie, ea are 11 ani ca mine. Ea este inalta bruneta si slaba. Fata ei este ovala, nasul drept , par lung si ochi negrii Ea este draguta si foarte frumoasa. Ea iubeste dansul si muzica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Diferenta Dintre: 5 Si Predecesorul Ui 4
DAU COROANĂĂĂĂ !!!!!!!!!!!!!!! 1. Explicaţi Cum S-au Format Următoarele Cuvinte Derivate : Butoiaş, Căruţaş, Cetăţenesc, Florăreasă, Oltenească, Ostăşeşte, A
5 La Puterea 140 : 25 La Puterea 70 + 8 La Puterea 32 : 16 La Puterea 24 + 100 La Puterea 25 : 10 La Puterea 48 - 2 La Puterea 2 X 5 La Puterea 2 . Sunt Clasa A
Cum Se Calculează : X²⁰¹⁵-x²⁰¹⁴+²⁰¹³ =
Prin Hidroliza Cantitativa A 4,9 G Anhidrita A Unui Acid Dicarboxilic Se Obtine O Solutie Care Este Neutralizata Cu 40g Solutie 10% NaOH. Care Este Acidul Dicar
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Alcatuiesc Enunturi Cu Cuvintele Sau Ortogramele: Sai , Sa-i , Mai , M-ai , Nai , N-ai , Lor , L-or.
Aratati Ca Urmatoarele Numere Sunt Prime Intre Ele : a) 24 Si 35 b) 108 Si 125 c) 32 Si 75 Va Rog Ajutati-ma !!!!!! Dau Coronita
(x:11-4):3-165:3=12:3
Redactati Un Text In Care Sa Se Afle Cuvintele: Ploua,curgea,alearga,strigam,am Aflat,vom Povesti Veti Sti. Cu Multe Expresii Frumoase Va Rog
Buna Brainly!Puteţi Să Mă Ajutaţi Cu Ceva? Cum Îmi Dau Seama Că Acel Procedeu,să Zic Aşa, De Exemplu Fermentarea Mustului , Este O Proprietate Fizică-chimică, S