RO Study
👤
Miau92938
Miau92938
07-06-2017
Matematică
a fost răspuns
(3*5²)³:(3³*5^6)-13^0=
Răspuns :
Booklet19
Booklet19
07-06-2017
Trebuie sa faci tu calculele deoarece sunt in criza te timp,sper ca te am ajutat...(75×75×75):(45×6)-0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Va Rog Urgent!you Were Doing A Project When ....................the Children Were Singing When ....................they Were Crying When ............
Buna Am O tema Si Nu Prea Ma Descurc este La Romana Am asa De facut : Organizati In Serii Sinonimice De Cate patru Cuvinte Urmatoarele Neologisme :celebrit
6.Construiti Enunturi Adecvate Urmatoarelor Structuri Paralele:deoparte/de O Partede Mult/demultbine'in,teles/bine 'inteles
Explicati Ce Este Gresit In Enuntul:La Receptia Data De Ambasadele Straine S-a Servit Sprit De Vin.
Alcatuieste O Propozitie Cu Urmatoarea Schema : atribut Exprimat Prin Adjectiv + Subiect
Alcătuiți Propoziți Cu Paronimele : Amabil/amiabil, Insolent , Diferență, Solidar/solitar ,a Modera ,alineat/ Aleneat.
1.Alcatuiti Enunturi In Care Cuvintele Subliniate Sa Aiba Sens Propriu.( P.S. Au Sens Figurat)a. Se Exprima bolovanos.b.Am Primit O ploaie De Reprosuri De La Pa
La Suma Numerilor274 Si 309 Adauga Cel Mai Mic Numar De Trei Cifer Care Are Pe Locul Sutelor Cifra 3
Cate 3 Propoziti Cu Afirmativa ,negativa,simpla,dezvoltata Va Rog
Avem 2 Barci.In Fiecare Barca Pot Urca 3 Persoane.Gaseste Diferite Posibilitati Ca Prietenii (10 Prieteni) lui Aricel Sa Fie Transportati Pe Malul Stang Al Raul