RO Study
👤
Elyss123
Elyss123
07-06-2017
Limba română
a fost răspuns
De ce doina de V. Alecsandri este doină ?
Răspuns :
Madduttzu
Madduttzu
07-06-2017
Pentru ca apartine genulu epic in versuri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bloc De Locuinte Are 3 Scri.Pe Fiecare Scara Sunt 16 Apartamente Cu Cate 3 Camere Fiecare. Cate Camere Sunt In Ac
Daca 10 Coperti De Caiet Si 8 Coperti De Carte Costa 30.9 Lei, Iar 12 Coperti Caiet Si 4 Coperti Carte Costa 24.2 Le, Cat Costa Fiecare Coperta?
VREAU REZOLVAREA COMPLETA LA ACEASTA PROBLEMA!! MULTUMESC!MEDIA ARITMETICA A DOUA NUMERE ESTE 21,35 , IAR UNUL DINTRE NUMERE ESTE 18,3.DETERMINATI CELALALT NUMA
Salut , Va Rog Frumos Sa Imi Traduceti Si Mie , Deoarece Nu Imi Gasesc Dictionarul .Fara Google Translate .Din Franceza In Romana :Histoire Du Poulet Marengo Ap
URGENT!!!!!!daca Elevii Dintr-o Sala De Clasa Se Aseaza Cate 3 Intr-o Banca, Atunci Unul Ramane In Picooare. Daca Se Aseaza Cate 4 Elevi Intr-o Banca, Atunci Ra
Ce Fel De Predicat Este Sunt Asemenea
Va Rog Ajutati-ma Am Un Exercitiu La Romana Si Nu Stiu Sa-l Fac.1) Declinati In Propozitii Constructiile Munte Inalt Si Vechea Jucarie.
Cine Este Inregistrat In Istorie Ca Castrum Temessiensis?va Multumesc Pentru Raspuns
Vreau Ma Ajutati Sa Fac Si Eu O Compunere De 3=4 Pagini Dar Sa Cuprinda In Ea Pronumele Personal De Politete ?URGENT!!!!!! Va Multumesc Pe
Toate Exercitiile Trebuie Facut