RO Study
👤
Libelula11
Libelula11
07-06-2017
Matematică
a fost răspuns
336ore.....zile=......SĂPTĂMÂNI?
Răspuns :
Todosim
Todosim
07-06-2017
14 zile, 2 saptamani
Answer Link
Theodor1234
Theodor1234
07-06-2017
336:24=14 zile 336 ore
14:7=2 saptamani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Nivelul Capilarelor Are Loc Schimbul De Gaze Dintre Celule Si Sange. Este Adevarat Sau Fals? De Ce?
Ărți. 3 M Priveşte Cu Atenţie Desenul Alăturat. Transcrie Pe Caiet Afirmaţiile Şi Scrie In Dreptul Lor A (adevărat) Sau F (fals). A) Un Întreg Are Două Jumătati
Buna,imi Poate Face Cineva Propozitii Cu:In Den Freizeitin Den Ferienaus Gehen In Germana. Va Roog! Dau Coroana! O Zi Buna!pt Cls 5
Scrie O Constatare Despre Habarnam,o Exclamare Despre Stietot,o Intrebare Despre Lentila Din Aventurile Lui Habarnam
Ce Putem Face Pentru A Salva Planeta.Scrieți Motive.
Pe Axa Numerelor Se Reprezintă Următoarele Fracții: 2/2,1/2,5/5,3/6,4/4,12/12. Câte Puncte Distincte Ați Obținut Pe Axă?
Martisorul (compunere Libera) Criterii: 1. Ce Inseamna Traditia Martisorului 2. Descrierea Celui Mai Frumos Martisor Vazut Vreodata 3. Povestea Martisorului Meu
1. Identifică Semnele Convenționale Reprezentate Alături, Apoiscrie Pe Caiet Obiectul Pe Care Îl Reprezintă Și Încăperea În Carese Poate Afla. .
Ma Poate Ajuta Cum As Putea Rezolva Acest Ex, Și Dacă E Sa Și Îmi Explice?
Joc De Rolîn Perechi, Imagi-nați-vă Un Dialog Întremama-ursoaică Şi Puiul Eipe Care Îl Pregăteşte Pen-tru Viața Printre Ghețurilepolare.