RO Study
👤
Ana1620
Ana1620
07-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex 5 si 6
AJUTORRR DAU COROANA
MULTUMESC MULTT
Răspuns :
Andrada104
Andrada104
07-06-2017
5.) a =Adevarata b) Fals c) adevarat d)Fals.Sper ca a fost bine si ca nu ma vei minti .6.) a=25,b=+2,c=nu il stiu scuze eu zic ca face 13dar ... nu stiu acum .si d =27SPER CA TE-AM AJUTAT PA PA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificarea Propozitiilor Circimstatiale De Mod ,de Timp ,denloc Din Legenda Dragos Voda Dau Coroana Urgent
Transformați:2 Min-25 Sec=... Sec8 Ore Și 45 Min+5 Ore Și 15 Min=... Ore9 Ani Și 8 Luni+8 Ani Și 5 Luni=... Luni8 Secole Și 3 Decenii-4 Secole Și 8 Decenii=...
Într-un Pahar Întra 2 L De Apa A/F
Rezumat La Ceea Ce Este In Poza
Cine Mă Poate Ajuta Repede Va Rog
Mihai A Cultivat Flori Pe Un Teren Ca Cel Din Imaginea Alăturată. El Vrea Să Împrejmuiască Terenul Cu Un Gard De Sârmă. Pentru Acest Lucru Trebuie Să Calculeze
Cum Se Scrie? Doua Zeci Si Opt Sau Douazeci Si Opt?
Care Dintre Următoarele Grupe De Vieţuitoare Există Pe Pământ de Cel Mai Mult Timp? Încercuiește Răspunsul corect. a. Păsări; B. Reptile; C. Pești; D. Oameni.
Precizează Modul Și Timpul Prin Unmatoarelor Verbe:pretindea,sa Dea,a Căntat. CINEVA AJUTOR
Explică Ținând Cont De Informațiile Textului Numele Gand-Pripit " Gand-Pripit Era Un Copil Orfan Care Visa Cu Ochii Deschisi La Comoara Din Naruntaiele Multelui