RO Study
👤
Hshsvsuacahxa
Hshsvsuacahxa
06-06-2017
Limba română
a fost răspuns
ex 6 dau coroana va rog
Răspuns :
DeaDidy23
DeaDidy23
06-06-2017
Razele calde ALE soarelui încălzesc plaiuplaiurile investite ALE tarii. Samanta rodnică A graului incolteste in brazdele adânci A ogoarele.
Chiar e bine! Am avut si eu aceeasi tema si am făcut facut la fel si profesoara a spus că e foartfoarte bine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. La Joacă Fetiţele Şi Băieţii S-au Aşezat În Două Cercuri. Câte O Fetiţă Şi Un Băiat S-au Aşezat În Centrul Fiecărui Cerc, Numărând Fetele, Respectiv Băieţii.
Am Nevoie De Rezumat La Cartea Recreatia Mare. Relativ Scurta, Sa Incapa Pe O Pagina A4. Este Pentru Maine. Am Zis Probabil Ca Si Cum Ar Scrie Pe Spatele Carti
Câte Adverbe Sunt În Enunțul:,,Ursu Dormea Afară, Pe Prispă"? (1 Sau 2? Mă Gandesc Că Ar Putea Fi Și ,,pe Prispă'' Un Adverb... Dar Nu Sunt Sigură.) Mă Puteți
Azi, Tatăl Lui Ionel Are 42 De Ani. Ionel Spune: „Tată, Peste6 Luni Vei Fi De 5 Ori Mai În Vârstă Decât Mine”. Ce Vârstă Are Ionel Astăzi? Ajutor Va Rog !!!
Va Rog Repede!!!! Ex 19!!
Repede Va Rogg Din Suflet (2x-5)(3x+1l
În Excursie Organizată De Școală La Munte Au Participat 52 De Elevi Și 9 Profesori Aceștia Au Mers Cu Telecabina Cât Au Plătit În Total Pentru Bilete Dacă Prețu
4X-13 = X + 34-7x=x-22(5x-1)-17 = 4-3(x-2) Vă Rog Mult Sa Ma Ajutati Cu Rezolvările Complete! Multumesc Anticipat
S-a Iscat Un Vârtej Ca Din Senin. (...) Si Dacă De Pe Jos Fura Flori Pene Si Hartii, De Pe O Ramură Luă Umcărăbus Mititel, Castaniu, Cu Aripile Fragede, Cu Ochi
Să Se Afle Toate Numerele Naturale De Forma Abc , Astfel Ca: A + B + C = A X B X C = 6.!Urgent!