RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-06-2017
Limba română
a fost răspuns
Cuv. care rimeaza cu :chimie.
Răspuns :
ELSWORD
ELSWORD
06-06-2017
geografie sau biologie
:))))
Answer Link
Ynfinity
Ynfinity
06-06-2017
mie-chimie
perff :)))))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Să Scriu Ceva Despre O Fata In Franceză Despre: E P Frumoasă,are Ochii AlbStri,e Timoda, Are PRul Blons Nu Mai Stiu Va Mai Imaginati Voi Alt Ceva Va Ro
Determinați Doua Numere Naturale Nenule Care Au Diferența Egala Cu 132,iar Dacă Împărțim Primul Număr Cu Cel De-al Doilea Obținem Câtul 5 Și Restul 12
Suma A Trei Nr. Este 37122. Suma Primelordouă Nr. Este 23970, Iar Suma Ultimelor Două Nr. Este 27548. Află Nr.
Vreau Si Eu Un Text Mic Despre Bunica In Care Sa F Ie Urmatoarele Semne/ Punct Intrebari Si Al Mirari
Imaginează Că Ești Ghid Turistic Pentru Un Grup De Turiști Străini Care Vizitează Județul Bacău Scrie Prezentarea Ta
Alcatuiti Cate Un Enunt Cu Paronimele: Orar\oral, Original\ Originar
O Croitoreasă Confecționează 7 Rochii Din 21m De Mătase. De Cati Metri De Mătase Are Nevoie Pentru A Confectiona 12 Rochii?(metoda Reducerii De Unitate)
DAU COROANĂ !!!!!Completați Tabelul De Mai Jos . Explicați Cu Ajutorul Formulelor Modul De Rezolvare.
Sinonimele Cuvintelor A Aduce Aminte A Se Da Pe Brazda, Aș Da Seama, A Face Pe Cineva Cu Ou Și Cu Oțet, A Face Zile Fripte Cuiva, A Scoate Din Fier, A Tăia Frun
Va Roggg Repede!!!!!!O Compunere In Engleza Despre Starul Preferat.In Cazul Meu Alina Eremia.In Compunere Trebuie Neaparat Sa Folosesti Prezentul Simplu!!!!!!VA