RO Study
👤
Waylez
Waylez
06-06-2017
Biologie
a fost răspuns
propoziţii cu sanatate va rog please :'(
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
06-06-2017
I-am urat bunicului multă sănătate!
Mi-am uitat acasă cardul de sănătate si am mers a doua zi.
Cand ai sănătate,esti cel mai fericit.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Lucruri S-au Intamplat In Anul 1492? Stiu Deja Tre Dintre Ele: -Cristofor Colum Descopera America (12 Oct. 1492) -Se Sfarseste Reconquista -Spaniolii Ii Invi
La Un Magazin S Au Adus Adus 874de Baloane Rosii Verzi Si Galbene. Dupa Ce S A Vandut Acelasi Acelasi Nr De Baloane Din Fiecare Culoare In Magazin Au Ramas 113
Va Rog Sa-mi Spuneti Cateva Intrebari GRELE La Istorie (clasa A VI-a),suntem La Lectia "Reforma Religioasa" (dar Nu Trebuie Neaparat Lectia Asta) Va Rog Foarte
Repede: Povestiti Toma Alimos In Aproximativ 20 Randuri De Caiet. Dau 30p
Aria Totala A Unui Cilindru Circular Drept Cu Raza De 10 Cm Este 300pi Cm Pătrați. Cu Cat Este Egala Înălțimea Cilindrului?
Pentru Un Proiect, Elevii Au Colectionat 25 De Corpuri Din Metal, De Doua Ori Mai Multe Corpuri Din Hartie Si De 3 Ori Mai Multe Corpuri Din Sticla Decat Cele D
Suna A Trei Numere Naturale A,b Și C Este 24.Află Valoarea Lui A,știind Că B Este De 2 Ori Mai Mare Decât C,iar C= 5
In 100 Words Write A Letter To Your Friend And Invite Him/her To Your Birthday
Pune Propozitiile La Timpurile:Past Tense,Past Continuous,Present Perfect,Present Perfect Continuous 1.She DOESN'T LIKE Mats. 2.He SAYS ''Hello". 3.We DON'T PL
Compunere Dupa Imagini 1iepurele La Calculator