RO Study
👤
Ionela234
Ionela234
05-06-2017
Matematică
a fost răspuns
completeaza caramizile 2 exercitii 2 si 3
Răspuns :
Andrada582724
Andrada582724
05-06-2017
1)9 5 4
1 6 11
8 7 3
(asta e patratul sper sa intelegi)
8 6 4
10 7 1
0 5 13
2)300 350 200
100 150 100 250.
Sper ca te-am ajutat.Daca am gresit la exercitiul 2 inseamna ca nu am inteles cifrele din poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Va Rog Dau Coroana
Exemplu De Niste Aplicatii Ale Undelor Electromagnetice
Cumpărând 5 Kg De Mere 4 Kg De Pere 2 Kg De Struguri Și 3 Kg De Prune Mama Plătește 21 RON Care Este Prețul Inițial Al Fiecărui Fiecărei Categorii De Fructe Dac
8. Crezi Că Bunicii Au Un Rol Important În Viața Nepoţilor? Motivează-ţi Răspunsul, În 50-100 De Cuvinte, Valorificând Textul Vine Vacanta Cu Terenul Din Franta
Un Pasager Sta Pe Scaun Intr-un Autobuz Ce Energie Cinetica Are Pasagerul Fata De Scaunul De Alaturi Si Fata De Un Copac Daca Masa Pasagerului M=70kg Si Viteza
Explică De Ce Cuvintele Sunt Scrise Prin Cratimă: Încet- Încet;Se-nchină; Și-n Urmă; Ce-așteptă ; Numa-n.; S-a Prefăcut.Urgentttttt!
Pe Axa Numerelor Considerăm Punctul A, B Și C Care Corespund Numerelor 3,7 Respectiv 13. Punctele M Și N Sunt Mijloacele Segmentelor AB Respectiv BC. Determinaț
III. SINTEZA / APLICAREA CUNOȘTINȚELOR ȘI COMPETENŢELOR Completează Tabelul. Criterii Participanţi Perioadă Bătălii Consecinţe Informaţii Interesante 158 Primul
INVESTIGATIE Dani Invită Câţiva Colegi La atelierul Mecanic Al Tată- lui Său. Tatăl Lui Dani (ingi- ner Pasionat), Încântat de Iniţiativa Fiului Său, ii Însoţeş
Cercetaţi Enunțurile. Încercaţi Substituirea Conjuncţiilor Subliniate Prin Alte Conjuncţii Coordonatoare. De Ce În Limbă Există Conjuncţii Care Exprimă Aceeaşi