RO Study
👤
Geta0iulia
Geta0iulia
05-06-2017
Engleza
a fost răspuns
Exercitiul 5!
Vă rog,
Răspuns :
Victoriabucur23
Victoriabucur23
05-06-2017
2.The monkey doesn't climb the tree
3.Are the lions sleeping?
4.The rhino drinks water.
5.The birds don't fly.
6.Does the giraffe eat?
7.Do the birds sit on the hippo?
8.The zebras run fast.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Cum Va Simtiti La Sfarsitul Cls A 6-a ?2.Ce Disciplina Ati Descoperit Ca Va Atrage Cel Mai Mult Si De Ce ?(franceza)3.Aveti Pasiuni Noi Fata De Anul Trecut
Redacteaza 6-8 Replici Dintr-un Dialog Imaginar Pe Care L-ai Purta Cu Alpinistul Ticu Lacatus, Valorificand Informatiile Din Fragmentul Dat :- Ticu Lăcătuşu Est
Vreau Sa Gasesc Mai Multe Metafore Nu Zicatori!!!
Se Dau Trei Nr Naturale Cosecutive Mijlociul Fiind7.scrie Toate Nr.naturale De 3 Cifre A Caror Suma A Cifrelor Sa Fie Egala Cu Suma Celor 3 Nr Naturale Consecut
Am Nevoie Urgent De O Compunere Gramaticala , Numai Cu Complemente !!!Va Rogggg , Imi Trebuie Neaparat .
Imagineaza Un Text Narativ In Care Sa Ai Ca Personaj Un Melc ....... MULTUMESC
Alcatuiti Propozitii Dupa Schema: C+P+A+S+A
Cat Mai Multe Curiozitati Despre : Panza De Paianjen, Strutul African, Sarpele Cu Clopotei, Pestii-buzati, Cameleonul, Termite,liliacul Vambir Si Echidna
Ofer 20 De Puncte Pentru Cel Mai Bun , Este Urgent !!! In Triunghiul ABC, AD Perpendicular BC, D Apartine (BC), M (unghiulABC)=60. De Grade . Daca (BE Bisectoa
Scrieti Un Program Care Sa Afiseze Urmatorul Triunghi De Stelute Cu ¨n¨ Randuri;¨n¨ Nr. Nat. Citit.Va Rog Am Nevoie Urgenta De Program...P.S:Marchez Cel Mai Rap