RO Study
👤
Crisbi26
Crisbi26
02-06-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce animal are nevoie de puțină apă?
Răspuns :
Stefani7a
Stefani7a
02-06-2017
Camila si igoana nu au nevoie de multa apa
Answer Link
Camana1981
Camana1981
02-06-2017
camila ea traieste mereu in desert iar acolo poate rezista chiar daca nu e apa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent!efectuează
De Desenat 3 Cercuri De Dimensiuni Diferite Si De Calculat Pentru Fie Care Lungime A Cercului
15. Aflați Produsul Tuturor Numerelor Întregi De La –20 Până La 15. Ul Este Egală Cu Zero.
Elaborează Un Text Descriptiv Pentru A Prezenta:a) Un Animal Preferat (pe Care Îl Ai Acasă Ori Să-l Ai);b) Un Joc Preferat ( Sportiv Ori Distractiv).
Sa Se Scrie Un Program In C++ Care Afiseaza Rezultatul Celor 4 Operatii Aritmetice Pentru 2 Variabile A,b
Ex9.Intr-o Zi Pe Suprafața Unui Lac A Aparut O Frunza De Nufar Cu Suprafata De 8 Cm².In A Doua Zi Si-a Dublat Suprafața Fata De Prima Zi.In A Treia Zi, Frunza S
Va Rog E Urgent!! Am Nevoie De Amândouă Dau 30p Si Coroana3. (descopera Nr)a) De Două Ori Mai Mic Decât 2¹⁰⁰,b) De Trei Ori Mai Mic Decât 3¹⁰⁰,c) De Cinci Ori M
288860÷96 =?ve Rog Pe Foaie Cu Toate Adunările Și Scăderile, E Pentru Fratele Meu, Va Rog!!
11 Arătaţi Că Numărul A = 1"+2" + 3" Este Număr Par Pentru Orice Numar Natural Neutrul Ndau Coroana!!!!!va Rog Ajutatima!!!!
In Dreptunghiul ABCD , AB=12 Cm , BC= 6 Cm Fie M Laturile Lui AB Si N Laturile Lui DC Punc De Start, A) Aratatica AMND Este Un Patrat Si Ca AMND Este Un Patrat