RO Study
👤
Andreea18092002
Andreea18092002
01-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Determinati multimea
Răspuns :
WwwmmomoyaichiCami
WwwmmomoyaichiCami
01-06-2017
Amplifici si treci x -urile.Treci si semnul de la mai mare mai mic in partea stanga.Uita-te la poza sa intelegi mai bine.Sper sa intelegi si sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Un Numar Natural Si Dublul Sau Este 48 . Calculati Suma Dintre Acest Numar Si Sfertul Sau
Am Si Eu Nevoie De O Compunere In Engleza Despre Un Prieten/a Care Tocmai S-a Despartit De Iubitul/iubita Lui/ei.
Daca A+b=24si C=10 Atunci Ac+bccu Cat Este Egal?
Care Sunt Functiile Sintactice Ale Verbului?(si Predicative Si Nepredicative)
Rezolvati Va Rog Exercitiul De Pe Foaie. Scuzati Greseala De Pe Foaie . ESTE < 132,
Unei Persoane Nu I.au Ajuns 120,25 Lei Ca Sa.si Cumpere Un Radiocasetofon Pentru Care I S.au Cerut 725 Lei; Atunci El A Cumparat Un Aparat De Radio Si I.au Mai
Ce Este Holocaustul ? care Sunt Teritoriile Pierdute De Romania In Timpul Celluii De-al 2 Lea Razboi Mondial Si In Favoarea Cui??
Relie Les Phrases Deux Par Deux: 1.-Tu Crois Au Progres Technique? 2.-Une Tarte ,ca Te Dit? 3.-Donne-moi De L'argent,s'il Te Plait? 4.-Y A-t-il Encore Des Faute
O Trasatura Importanta A Fabulei Bivolul Si Cotofana Este Structura Specifica (rezumat Si Defectele Personajelor)
Cum Se Numește Partea Finala A Unui Text, Tot Rândul Acela Intre Paranteze Unde Scrie Titlul, Autorul Etc. Într-un Singur Cuvânt?? Subsol Sau Ceva De Genu?