RO Study
👤
12hailanoi
12hailanoi
31-05-2017
Matematică
a fost răspuns
(-2)(x+2) mai mic decat 4
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-05-2017
(-2)(x+2)<4
(-2)*x+(-2)*2<4
-2x-4<4
-2x<4+4
-2x<8
x<8:(-2)
x<(-4)
=>x€ (-infinit;-4)
Answer Link
CurrerBell
CurrerBell
31-05-2017
(-2)(x+2) < 4
x + 2 < 4 : (-2)
x + 2 < - 2
x < - 2 - 2
x < - 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Funcția F:R->R, F(x)=x^2+x-2. Să Se Calculeze F(2(f(-1))). Vă Rog Frumos Să-mi Explicați Cum Se Rezolvă.
Ajutooor Vreau O Compunere Cu Titlul ,,MOLDOVA DE IERI MOLDOVA DE AZI"!!!!!ajutooor Va Rooog Mult E URGENT Ajutati-ma!!!!Cine Îmi Răspunde La Intrebare Ii Voi D
Ajutooor Vă Rooog Ajutati-ma Va Rooog Mult E URGENT!!!Cine Îmi Răspunde La Intrebare Ii Voi Da Inima Si Ma Voi Abona Va Rooog Mult E URGENT Ajutati-ma!!!Va Rog
Ajutooor Vă Rooog Ajutati-ma Va Rooog Mult E URGENT!!!Cine Îmi Răspunde La Intrebare Ii Voi Da Inima Si Ma Voi Abona Va Rooog Mult E URGENT Ajutati-ma!!!Va Rog
VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI DAU COROANĂ!!! Identifică Patile De Propoziției Studiate,din Următorul Enunțul:,,[...] Auzi Fiul De Împărat Un Urlet...se Urcă Într-un Copa
Compune O Problema După Ex. De Mai Jos. R. Problema. 200+200:2=
Ce Se Poate Spune Despre O Fractie Al Carei Numarator Si Numitor Sunt Prime Intre Ele?
Urgent!!! Va Rog!!!))))
Urgent!!! Va Rog!!!))))
Se Dau Doua Unghiuri Complementare ,dintre Care Unul Este De Cindi Ori Mai Mare Decat Celalalt. Determinati Masurile Celor Doua Unghiuri. Va Rog Repede Am Nevoi