RO Study
👤
Deea2100
Deea2100
31-05-2017
Limba română
a fost răspuns
ex 3 OFER COROANA repede va rog
Răspuns :
Daniela00004
Daniela00004
31-05-2017
interjecția este măi,
Answer Link
Karinanak1
Karinanak1
31-05-2017
cele incercuite sunt corecte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Un Minieseu, Intitulat "Relatii Intre Functiile De Nutritie La Plante Si Animale". Pentru Aceasta:precizeaza Relatiile Dintre Fotosinteza ,respiratie
Scrieti Formulele Substantelor Care Contin Metalele Din Perioada A-3-a Si Gruparea (-OH) Care Au Valenta 1.VA ROG
Write As In The Example : 1You Drink Llemonade . Do You Drink Lemonade ? 2Elena Cries Every Night 3he Jumps In The Water 4the Boy Watches Chinese Cartoons At Ho
Poate Cineva Sa Îmi Facă Urgent O Caracterizare De Personaj? Cezar Petrescu, Fiul Campurilor.Vreau Doar Procedee Directe Și Indirecte De Caracterizare, Și Portr
Alcătuiți Un Mic Eseu În Care Să Prezentați Detalii Despre Ascensiunea Chinei Si Declinul SUA
Traseaza In Fiecare Dreptunghi Cate O Linie Pentru Am Obtine Doua Dreptunghiuri Egale.
Buna. Am Nevoie De Ajutor. Dau Coroana!!!
Are Cineva Testele De Antrenament De Bacalaureat (13 Si 5) De La Lb Romana Profil Uman? Subiectele 1 A, B Si 2
1. Răspundeți Cu Adevărat A Și Fals F La Următoarele Enunțuri: B)Fișierul Multimedia Este Produsul Final Generat De Editorul Multimedia.
Un Volum De 1500 L De Aer, Care Conține 20% Oxigen, Procente Volumetrice, Este Măsurat La 27°C și 4,1 Atm. Determinați Cantitatea De Oxigen, Exprimată În Moli,