RO Study
👤
Tsuki338
Tsuki338
31-05-2017
Biologie
a fost răspuns
De ce este folositor iepurele pentru om?
Răspuns :
Aurelcraciun59
Aurelcraciun59
31-05-2017
Iepurele este folositor pentru om fiindca de la el consumam carnea iar din blana se fac gulere.
.....................................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Matricele Respectivede La Punctul A Stim Ca B^2=B+2I3c) Calculati Det (B^n) N Nr Natural
70g Na2O De Puritate 88,57% Este Introdus In 300g Sol NaOH De C=5%. Determinati Concentratia Solutiei Finale.6g CaO De Puritate 63,33% Se Introduc In 200g Sol D
Putin Ajutor Va Rog. Pe N L-am Calculat Si Este Egal Cu 15, Dar Nu Stiu De Ce Nu Imi Da Termenul Ok
După Ce A Străbătut Un Sfert Din Drumul Pe Care Îl Avea De Parcurs Unui Ciclistii Au Rămas Cu 30 Km Mai Mult Decât Ceea Ce Parcursese Câte Câte Câți Kilometri A
La 1 Punctul C).........
Stabileste Coeficientii Chimici In Urmatoarele Procese Chimice . Cu+H2SO4=CUSO4+SO2+H20.K CLO3+HCL=KCL+CL2+H20.KMnO4+H2SO4=K2SO4+MNSO4+O2+H2O.PB+HNO3=PBNO3 +NO+
Scrie Că Putere Cu Baza -3, Următoarele Numere: A) 9=... B) -27=...... C) 1=........ D) 81=.....
Fotograful A Fotografiat Metropole* Reflectate In (particelele) Sferice. A Facut O Fotografie De Pe Pervazul (ferestrei) 3. Mentioneaza Functia Sintactica Si Ca
CINE POATE SA O REZOLVE ?NUMAI SUBIECTUL AL 2
Va Rog Sa Explicati!!