RO Study
👤
Jajaj1
Jajaj1
30-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Construiti un triunghi echilateral cu l=4cm
Răspuns :
Rusumadi
Rusumadi
30-05-2017
Asta este doar de desenat. Trebuie sa faci toate laturile(4 cm) si unghiurile (60°) egale. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
Blablablakw
Blablablakw
30-05-2017
Fiecare latură este de 4 cm.Trebuie doar să măsori cu rigla.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe O Dreapta Se Considera Punctele A Si B , Astfel Incat AB= 32cm Punctul C Este Mijlocul Segmentului AB Si Punctul D Este Mijlocul Segmentului AC. Calculand Lu
Hello!Poate Ma Puteti Ajuta Cu Urmatoarele Reactii:NO3+H2O=?NO5+H2O=?As Mai Dori 2 Reactii Cu Ale Oxizilor Metalici Cu Metale Mai Active Si 2 Reactii Ale Oxizil
Cum Aflu:x Supra 3 = 12 Supra X(Cine Zice Raspunsul Corect Primeste Cel Mai Bun Raspuns.)
Vreau Si Eu 4 Strofe+ Refren (Adica 5 Strofe) Despre Prietenie. Sa Poata Fi Cantat Rap :) Mercii
Un Numàr Este Cu 64 Mài Mài Mare Decàt Sfertul Unui Àlt Numàr . Impàrtind Cele Douà Numere Se Obtine Càtul 1 Si Restul 34. Sà Se Àfle Cele Douà NumerePs: Doàr I
Un Automobil A Parcurs 320km In Trei Zile:prima Zi A Parcurs 50%din Drum, A Doua Zi 25% Din Rest.a)Cat La Suta Din Drum A Parcurs A Treia Zi? B)b) Cati Kilo
Afla Pe X Din Urmatoarele Exercitii772:x= 96 Rest 4; 665:x=166 Rest 1;
Caracetyrizarea Verei Policrat Din Cartea Nnuntii De George Calinescu..... Va Rog Frumosss... Am Nevoiee. Repede:* Multumesc..
Puneti la Imperativ Verbele: (Courir), (s'assesoir), (atterrir), (vouloir), (offrir).
1. Fie Funcţia F : R --> R , F (x) = 3x+6a. Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia 3 X F(x)- F(1)= F(2)2. Fie Functia F : R --> R , F (x)= 2x-1 a.