RO Study
👤
Cucu261
Cucu261
30-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Să comparăm numerele 0 şi 15
Răspuns :
Queen3135
Queen3135
30-05-2017
0 este ABSOLUT , LOGIC , EVIDENT ,INDISCUTABIL,CLAR , FARA INDOIALA MAI MIC decat 15
Sper ca te-am ajutat ! :))
Answer Link
Claudia150
Claudia150
30-05-2017
0 < 15
Success !!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Numerelor A Trei Numere Este 778 Află Numerele Dacă Suma Primelor Două Numere Este 574 Iar Suma Ultimelor Numere Este 655
Desenează Un Dreptunghi Cu Lungimea De 8 Cm Și Lățimea De 2 Ori Mai Mică Decât Lungimea. Află:a) Perimetrul Dreptunghiului;b) Aria Dreptunghiului, Exprimată În
Vă Rog Mult Să Fie Corect Rezolvate Primesc Notă!!!!
A) Aproximarea Prin Adaos Cu O Miime A Fractiei 2,3452 Este. - B) Aproximarea Cu O Sutime Prin Lipsă A Fracţiei 2,3452 Este. Va Rogggg Frm.
4. Formulează Propoziţii În Care Predicatul Este Exprimat Prin Verbele: A Fi, La Numărul Plural, Persoana A Ll-a; A Lua, La Numărul Singular, Persoana A Ll-a; •
Evidentiaza Schimbarile Survenite In Viata Cotidiana A Tarilor Române La Inceputul Pocit Moderne. Ajutatima
AM BIFAT BINE?URGENTTT DAU 5 STELE SI COROANAAA
Comentează Următoarele Afirmați: " De Vrea Să Vină După Mine , Să Își I.a Crucea Sa Și Să Urmeze Mie" " Iată Eu Stau La Ușa Și Bat De Vă Deschide Cineva Ușa Suf
Autoportret Despre Un Pictor Faimos
Vreau Si Eu Repede Vă Rog O Comparație Cu Cuvantul Statornicstatornic Ca ....??vă Rog Frumos Repede