RO Study
👤
Udreabianca
Udreabianca
30-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Doar atribut adj și substanțe! Ajutor
Răspuns :
Nihan20
Nihan20
30-05-2017
Cei doi
De acolo
De clasă
Bunicului
Tremurândă
Întristată
De catifea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exista Nr Impare De Doua Cifre Cu Suma Cifrelor 9.
Fraza Alcatuita Este Predicativa?Totul E [tex] ^{1} /[/tex] (sa) Vrei [tex] ^{2} /[/tex] (sa) Facem Treaba [tex] ^{3} /[/tex]
La Examen La Exercitiul 6 Subiectul 2 Ce Propozitii Subordonate Au Fost?
O Propozitie In Care Prepozitia Si Sa Coordoneze:\1. Doua Propozitii Principale2. Doua Propozitii Secundare
Dati Exemple De Doua Perechi De Numere Care Verifica Egalitatea Si Doua Perechi De Numere Care Nu Verifica Egalitatea: a) |x+y|=|x|+|y|b)|x+y|=|x|-|y|c)|x+y|=|y
Daca La Romana Am Scris Ca Masura Este De 4-6 Este Bine,adica Este Gresit Daca Am Scris Crescator ? *Evaluare Nationala*
Miercuri, Am Examenu La Amte Vreau Si Eu Toate Formulele De La Piarmide Cub Paralelipiped Patrat Dreptunghi Cerc Tot Tot Va Rog Si Maine Daca Se Poate
Alcatuieste Un Scurt Text Cu Urmatorul Inceput:,,Pe Malul Lacului ,sub Umbra Unei Salcii,plutea Lenes O Barca"Da-i Un Titlu!
Ba Oameni Buni La Asta : era Cu Cei Din Jur SI Sa Ne Adaptam , Acel "si" Nu Este Un Adverb De Intarire ? Pentru Ca Nu Cred Ca Are Cum Sa Fie CONJUNCTIE COORDONA
Intr-o Clasa Sunt 28 De Elevi . Aflati Numarul Baietilor Din Clasa Stiind Ca Reprezinta 75% Din Numarul Fetelor .