RO Study
👤
Andu271
Andu271
29-05-2017
Matematică
a fost răspuns
plz plz dau coroana ex 24
Răspuns :
Frunzag7dudut
Frunzag7dudut
29-05-2017
Amplifica si simplifica fractiile ca sa iti dea acelasi numitor apoi aduna-le si amplifica / simplifica din nou sa iti dea fractii echiunitare si supraunitare.
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
NUMARA IN ENUNTUL DE MAI JOS VOCALELE,SEMIVOCALELE,DRIFTONGII, TRIFTONGII. Oaia Aia E A Ei, Dar Eu I-o Iau, Ca Asa Vreauva Roooooggggg Repede!!dau Coroana
Paralelogramul ABCD Are Perimetrul Egal Cu 36 De Cm Iar Latura AB Egal Cu 12 Cm Determinați Lungimea Laturii BC
Why Is Kindness Important?
Read The Texts Again And Decide If The Statements Are True ( T ) Or False ( F ) . Write The Number ( S ) Of The Line ( S ) Where You Found The Answer .
Intr-un Cos Sunt Mai Multe Mere. Diferenta Dintre O Treime Si Un Sfert Din Merele Din Cos Este Egala Cu 6. Aflați Numărul De Mere Din Cos. Rog Metoda Grafica. M
A) Bifează, În Tabelul De Mai Jos, Căsuța Potrivită Pentru A Arăta Cărui Text Îi Cores- punde Fiecare Dintre Afirmaţiile Din Stânga. 1. Animalele Comunică Prin
Suma A 3 Nr Naturale Consecutive Este48. Determinati Numerele.
Un Hot Intra In Gradina Boierului Fura Niste Mere Si La Prima Poarta Ii Da Portarului De La Prima Poarta Jumatate Și Încă Doua Din Mere La A Doa Poarta Ii Da Po
121°:2 Stiu Ca Da 60,5 Dar Cum Transform Acel 5 In Minute?
Am Nevoie De Ajutor, Va Rogg