RO Study
👤
Bobi38
Bobi38
29-05-2017
Engleza
a fost răspuns
ce înseamnă she is reading
Răspuns :
Tudoricos
Tudoricos
29-05-2017
ea citeste(acum[de cele mai multe ori])
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Ziua! Vă Rog Frumos Ma Poate Ajuta Cineva Care Se Pricepe Bine La Engleza?mie Nu Îmi Ies Toate, Nu Ma Descurc Dau Coronița ❤❤❤
VĂ ROG FRUMOS SĂ REZOLVAȚI !!!!CORECT!!!! EXERCIȚIUL. PENTRU RĂSPUNSUL !NUMAI! CORECT DAU PUNCTE+COROANĂ+FALLOW Fie Mulțimea M={-10,8,-4,2,0,5,-6,-1,7} Determin
Mă Poate Ajuta Cineva . 3 Simboluri Din Romanul Mara De Ioan Slavici + Exemplu Din Text .
Ecsagerezi K De Fiecare Dată. August E Buni, Da Nici Kiar Asa. Și Nici Măcar Nu A Spus Cuvantarea Care A Promiso. Rescrie Mesajul, Corectând Greşelile Observate
Doar 1) E, F Și 2) Tot Dau Corona Și 100 Puncte Și 5 Stele Și Inimă
Încearcă Sa Rezolvi +20CONTINUARE Geam Că Pe Cl Nu (1)ar Fi Jignit, Niciodată, Un Astfel De Răspuns. (Camil Petres-cu). 3. Spuneam, Asta În Glumă, Fireşte, Dar
2. Precizează Durata Excursiei Prezentate In Text. Ce Informaţii Te-au Ajutat În Formularea Răspunsului? 3. Unde S-au Petrecut Întâmplările Relatate? Identific
Dacă Un Delfin Ar Lovi O Balena Ar Muri? Răspundeți Va Rog La Întrebare.
Ce Legatura Exista Intre Ciuperci De Micoriza De Iarcă, Si Saprotrofe? Dau 100 De Baluri
3. Se Consideră Punctele A(2a; 5) Și B(1; -7). Determinaţi Valorile Reale Ale Lu pentru Care Lungimea Segmentului [AB] Este Egală Cu 13.